Joyeuses Pâques ! Hyviä Pääsiäispyhiä!
Villa Gallia avaa ovensa lomailijoille ja kurssilaisille kesäkuussa 2024. Tervetuloa Villa Galliaan Ranskaan!

Ranskaa etänä – le Mont-Saint-Michel 15.4.-21.4.

Lyhyellä etäkurssilla tulee tutuksi Unescon maailman perintökohde luostarisaari Mont-Saint-Michel, myös hauskojen kysymysten muodossa. 15.4. ja 17.4 saat tehtäviä sähköpostiin ja su 21.4. vastaukset/kommentit. Ranskan perustiedot riittävät pohjaksi. Opettaja Soile Lundqvist. Hinta 40 €. Ilmoittaudu 5.4. mennessä.

Normandiassa Villa Galliassa

Antiikki & Design -lehden lukijamatka Normandiaan to 6.6. – ma 10.6. aloittaa kesäkauden. (Muutama vapaa paikka)

Impressionistien Normandia – retkiä ja ranskaa 3.7. – 8.7.
Impressionistien Normandia vie aidoille paikoille ja 150 – vuotis juhlatunnelmiin. Retkivaihtoehtoina esim. Honfleur, Le Havre, Cabourg, Trouville, Deauville. Villa Galliassa soirée normande illanvietossa maistelemme paikallisia herkkuja. Ranskan opiskelijoille on tarjolla jatkokurssi Normandie Impressionniste (5 t, sopimuksesta myös alkeiskurssi). Majoitus: hotelli Lisieux’ssä tai Villa Gallia. HUOM. voit lähteä mukaan myös vaivattomasti – lennot, majoitus, ranskan kurssi ja illanvietto paketoituna Sinulle yhteistyössä matkatoimiston kanssa. Valitse omatoiminen tai paketoitu vaihtoehto, ota yhteyttä viimeistään 20.5. – saat lisätiedot.

Ranskan kielen viikko: la semaine française – parlons français! 15.7.-20.7.

Villa Gallian heinäkuun viikko lempeällä maaseudulla rentouttaa ja virkistää mielen. Ranskan peruskurssilla on joka päivä eri teema: ajankohtaista, retkivinkkejä, kulttuuria, kielioppia, ranskalaisia tapoja ja sanontoja. Sanavarasto kasvaa ja ilmaisukyky kehittyy. Aidossa ympäristössä pääset heti käyttämään kieltä myös ranskalaisten kanssa. Aloitamme kurssiviikon soirée normande illanvietolla.
Hinta 350 € sisältää: ranskan kurssi (15 t) & oppimateriaali, aamiaismajoitus Villassa, soirée normande tarjoilu, kahvi/aperitiivi kurssipäivinä. Vaihtoehtona hotellimajoitus. Hotellimajoituksen, lennot Pariisiin ja junamatkan Pariisi –Lisieux kurssilainen hoitaa itse. ILMOITTAUDU 26.4. MENNESSÄ. Varaathan nopeasti lomasi Villassa! sähköpostilla soile.lundqvist@elisanet.fi tai +358503746653

Ranskalaista elämää, ohjelma ja kuvia www.facebook.com/villagallia www.villagallia.eu
A bientôt
Soile & Dixi
Villa Gallia Oy
Villa Gallia, 2676 route d’Orbec, La Chapelle-Yvon, 14290 Valorbiquet, France