Esittely

Soile Lundqvist

FM, ranskan opettaja, aikuiskouluttaja ja Villa Gallia Oy:n perustaja. Kesälomat olen viettänyt Normandiassa Villa Gallian emäntänä vieraitteni ja kurssilaisteni kanssa jo 90-luvulta alkaen. Villa Gallian laajennettua toimintaansa ympärivuotiseksi myös Normandiassa oleskeluajat ovat pidentyneet.
Ranska ja ranskan kieli ovat aina olleet intohimoni ja koirat sydäntä lähellä oleva harrastukseni lapsuudesta asti.  Uskollinen seuralaiseni sileäkarvainen noutajauros Valtsu toimi 12 kesää isäntäkoirana Villa Galliassa ja seuraajansa energinen Effe 13 kesää, nyt kolmatta flattipolvea edustava Dixi ottaa innolla vieraita vastaan.

Villa Gallia – kurssikeskus

Yrityksen pitkäaikainen tukikohta Villa Gallia Ranskassa on puutarhan ympäröimä omakotitalo, joka sijaitsee pienessä La Chapelle-Yvon’in kylässä Orbiquet-joen laaksossa Calvadosin departementissa Normandiassa. Meren rannalle ’Kukkaisrannikolle’ on puolen tunnin matka, maihinnousurannikolle reilu tunti, lähimmät kaupungit ovat Orbec ja Lisieux, Pariisiin pääsee junalla puolessatoista tunnissa/180 km. Villa Galliassa lomailijat voivat nauttia erilaisista ohjelmallisista teemalomista, soirée normande –illanvietoista, retkistä ja tutustumiskäynneistä , osallistua ranskan kielen ja kulttuurin kursseille tai tilata aivan omalle maulle ja harrastuksille sopivan ohjelman. Villa Gallia järjestää myös ympäri vuoden eriaiheisia ja -pituisia ranskan kielen ja kulttuurin etäkursseja.