Kotimaahan palasimme viime viikolla juuri ennen Ciaran ja Domingos myrskyjä, jotka aiheuttivat paljon tuhoja Ranskassa ja Normandiassa. Villa Gallia välttyi vahingoilta ja pensasaidat suojaavat kovilta tuulilta. 4 kuukautta Villassa kuluivat kuin siivillä: paljon kaikenlaista taloon ja puutarhaan liittyvää kohennusta tehtiin, lukuisia retkiä ja uusia ideoita retkikohteiksi ensi kaudelle. Mieleen painuvimmaksi ehkä kuitenkin jäi Kirkkonummen Sanomien lukijamatkalaisten vierailu Villa Galliassa apéritif dinatoire illassa ja useat retket, joita teimme yhdessä bussilla: Livarot -Graindorge, Cabourg -Villa du temps retrouvé, Honfleur -fête de la crevette et de la pêche, château du Breuil – visite et dégustation. Oppaana oli mukava toimia kivalle, isolle ryhmälle (31) – kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja yhteistyö Aarrematkojen kanssa jatkuu heti kesäkuun 2024 ryhmämatkana Normandiaan ja Villaan. Bienvenue – tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *